dilluns, 29 de desembre del 2008

2009 OPTIMISTA

Queden 48 hores de 2008 i entrarem a un nou any.O millor dit,l'encetarem,perquè això d'entrar més bé sembla una gosadia.L'encetarem com aquell qui inicia un nou projecte, comença una nova aventura.Deixarem arrere dates interessants, curiositats memorables i fets innoblidables.Cadascú s'encarregarà de classificar-ho.Uns condemnaran amb la ignorància allò que durant alguna època els ha perjudicat.Els altres qualificaran amb els millors adjectius les seues vivències irrepetibles.
El 2009 no impedirà que algú s'enamore, que continuem somriguent quan un xiquet ens fa una gràcia, que somiem el paradís, que recordem els amors platònics. Malgrat la crisi, el 2009 serà un any més, rutinari per a uns i tot un descobriment per a uns altres. La vida, tot plegat, és això, rutina, sorpresa, desencant, alegries, angoixes...I és per tot això, que espere que per a tu, el 2009 siga tot un conjunt de fets memorables, alegries i sobretot optimisme vers les dificultats.

1 comentari:

Carles Tomàs ha dit...

Quan de propòsit ens marquem quan uns simples números ens diuen que comença un any nou; com si l'1 de gener fos una data màgica que ens impulsa a nous propòsits.
Feliç Any Nou, Rosa. Ho fas extensiu als teus pares i germans que crec se'n recordaran encara de mi.